Brann Svelvik / Drammensregionens Brannvesen IKS, Arbeidsliv | Jarle (41 / Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag.

Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Il y a 22 heures. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet.

Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Branngangene i Drammen - Rundt om Drammen
Branngangene i Drammen - Rundt om Drammen from rundtdrammen.no
Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Il y a 23 heures. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Il y a 22 heures. Il y a 20 heures. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den.

Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag.

Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Il y a 23 heures. Il y a 20 heures. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Il y a 22 heures. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag.

Il y a 22 heures. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Il y a 23 heures.

Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Sentrum, Brann | Arvid holdt på utendørs da det plutselig
Sentrum, Brann | Arvid holdt på utendørs da det plutselig from g.api.no
Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Il y a 20 heures. Il y a 22 heures. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Il y a 23 heures. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende.

En familie på fire er ikke gjort rede for etter den.

Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Il y a 22 heures. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Il y a 23 heures. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Il y a 20 heures. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag.

Il y a 22 heures. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den.

Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Politi, Svelvik | Rykker ut etter melding om brann i gulv
Politi, Svelvik | Rykker ut etter melding om brann i gulv from g.api.no
Il y a 20 heures. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Il y a 23 heures. Il y a 22 heures. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag.

En familie på fire er ikke gjort rede for etter den.

Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag. Politiet mener det ikke er håp om å finne overlevende. Il y a 22 heures. Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. En familie på fire er ikke gjort rede for etter den. Il y a 20 heures. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Il y a 23 heures.

Brann Svelvik / Drammensregionens Brannvesen IKS, Arbeidsliv | Jarle (41 / Et bolighus i svelvik i drammen kommune brant ned til grunnen natt til mandag.. Il y a 23 heures. Beboerne er ikke gjort rede for og kriseteam er opprettet. Il y a 20 heures. Den voldsomme brannen i et eldre bolighus i svelvik natt til mandag. Fire personer er savnet etter en brann i svelvik i drammen kommune natt til mandag.